L’Èxit de Subirats a Barcelona

01 ag. L’Èxit de Subirats a Barcelona

El passat dimecres 30 de juliol es va poder tastar un bocí de Subirats al nou Espai Penedès a Barcelona. L’Acadèmia Tastavins del Penedès va organitzar aquesta activitat emmarcada en la inauguració de l’Espai Penedès a Barcelona, situat al número 21 del carrer Muntaner. Aquesta sala de tastos del Penedès a Barcelona vol, segons l’Acadèmia Tastavins, “continuar promovent el consum de vi català entre els catalans”.

4
L’activitat fou tot un èxit i es va valorar molt positivament, de tal manera que es repetirà el maridatge “Tasta Subirats” en dues properes ocasions. Els participants d’aquesta primera edició van gaudir dels productes de Les Filos i Ca l’Estevet, preparats magistralment pel restaurant Sol i Vi. A més, els vins i el cava van ser explicats i comentats en un ambient distés on tothom va poder dir-hi la seva. La conducció de tot plegat fou molt encertada i aportà informació complementaria, perfecte per valorar els matisos en el tast de cada producte.

18
Des del Patronat de Turisme de Subirats volem agrair la professionalitat de les empreses col•laboradores d’aquesta magnífica vetllada subiratenca al cent per cent: restaurant Sol i Vi, Les Filos, Ca l’Estevet, Can Bas, Albet i Noya, Castellroig, Productors del Préssec d’Ordal, Cava Llopart, Cava Guilera i Eudald Massana Noya. Moltes gràcies a tots!

[+] Imatges del Tasta Subirats a l’Espai Penedès a Barcelona

[+] Informació sobre l’activitat Tasta Subirats

Veniu a conèixer la qualitat dels productes de Subirats, Capital de la Vinya!