L’escola d’adults de Sant Sadurní visita Subirats

29 març L’escola d’adults de Sant Sadurní visita Subirats

El passat 26 de març els estudiants de l’escola d’adults de Sant Sadurní d’Anoia van poder gaudir dels atractius de Subirats realitzant tot un seguit d’activitats programades pel Patronat de Turisme de Subirats. L’alumnat, de català i d’informàtica, juntament amb el professorat, van passar tot el  matí visitant Subirats.

alSsa

Per començar, el grup d’estudiants va realitzar dues visites culturals: al Museu d’Esperanto de Subirats (MES) i al Centre d’Interpretació de l’Última Defensa de Barcelona (CIUDEB). Allí van gaudir de la visita guiada, dedicant una bona estona a resoldre els dubtes sobre aquests dos atractius culturals de Subirats amb l’ajuda dels guies. L’alumnat de català va demostrar el seu entusiasme pels idiomes amb un interès especial per la llengüa artificial que es mostra al MES, l’esperanto.

En acabat, els estudiants es van dirigir a la finca Sabaté i Coca. Allí van visitar les caves Castellroig per conèixer els seus productes i tastar-ne els famosos vins de terrer que caracteritzen aquest celler.

fincsSabateCoca

El Patronat de Turisme de Subirats, a més d’informar, generar i promocionar els esdeveniments turístics del municipi, també desenvolupa la tasca d’organitzar visites per a grups o particulars, entre d’altres. Si esteu interessats en conèixer en profunditat Subirats i descobrir les seves particularitats i atractius, adreceu-vos al Patronat de Turisme de Subirats.

Contacte

Correu electrònic: info@turismesubirats.cat

Telèfon: 93 899 34 99

Informació

[+] MES

[+] CIUDEB

[+] Castellroig

 

Vine i gaudeix de Subirats, Capital de la Vinya!