Programació XVI Festival de Música a les vinyes

13 Jun Programació XVI Festival de Música a les vinyes

A l’estiu, els dies 21 i 28 de juliol, Subirats acollirà la XVI edició del Festival de Música a les vinyes, un festival que, any rere any, ofereix concerts de gran qualitat artística amb alguns dels millors músics del panorama actual.

FMV'18 - cartell

Per la presentació del festival, el divendres, 22 de juny, pujaran a l’escenari de Sumarroca, tres mestres de les cordes i l’harmonia, Quim Alabau; violoncel, Pere Bardagí, violí, Joan Garrobé; guitarra, tres músics que ens conviden a un viatge sonor ple d’emocions. L’espectacle es diu; De Vivaldi a Keith Jarrett.

Al juliol, continuen les propostes musicals amb dos concerts a Torre-ramona. El dissabte, 21 de juliol, els músics Albert Sanz; piano, Pau Figueres; guitarra i Arnau Figueres; percussió, porten un concert pensat exclusivament pel festival on aconsegueixen un so mediterrani ple de llum i colors. L’espectacle que interpretaran es diu; A prop de la mitjanit (Round about midnight).

L’última proposta serà, el dissabte 28 de juliol, en aquest concert, Elisabet Raspall, piano i composició, acompanyada  pel seu quintet: Dani Pérez; guitarra, Benet Palet; trompeta i flauta, Pep Pérez Cucurella; baix elèctric i Marc Miralta, bateria i percussió, presenta una composició pròpia i original per a l’ocasió, l’espectacle es diu Vincles-Vítal.

En dos caps de setmana consecutius, en el poble medieval de Torre – Ramona, teniu una cita amb la música. Les nits d’estiu a Subirats, no us deixaran indiferents i trobareu propostes musicals difícils de veure a casa nostra en un entorn únic, envoltats de vinya.

El festival de Música a les vinyes s’organitza des de l’Ajuntament de Subirats, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració especial de la familia Bori de Fortuny, la Confraria del Cava Sant Sadurní, l’Associació de Productors del Préssec d’Ordal i els Prodcutors de vi i cava de Subirats. Tots els concerts, excepte el concert del 22 de juny,  són a Torre-ramona.

Que no t’ho expliquin! Vine i gaudeix del festival a Subirats, Capital de la Vinya!