L’actuació d’Anita Wardell, Damon Brown i Ignasi Terraza Trio bat records al Festival de Música a les Vinyes

21 jul. L’actuació d’Anita Wardell, Damon Brown i Ignasi Terraza Trio bat records al Festival de Música a les Vinyes

VIII Festival de Música a les Vinyes, 1r Concert

Des de Catalunya fins a la Xina s’han fet ressò d’una nit jazzística única amb Anita Wardell, Damon Brown i Ignasi Terraza Trio. El Festival de Música a les Vinyes va obrir dissabte passat amb un diàleg a tres bandes presenciat per més de 300 persones. Les improvitzacions de la veu d’Anita Wardell conjugat amb el so mèlodic de la trompeta de Damon Brown i el magnetisme del piano d’Ignasi Terraza van encisar el públic des del primer minut, envoltats d’un espai singular i meravellós. El primer concert d’enguany és fins al moment el que més assistents ha registrat en totes les seves edicions. Tot i que s’espera superar-lo amb l’espectacle “Ben a prop” de Maria del Mar Bonet i Manel Camp, esgotant l’aforament màxim de 400 localitats de la Plaça de Torre-Ramona el proper dissabte a les 10 de la nit. Aquest cartell de gran qualitat vol situar l’esdeveniment com un dels festivals d’estiu de petit format de referència al Penedès, reforçat pel magnífic escenari del recinte medieval de Torre-ramona (Subirats).

VIII Festival de Música a les Vinyes, Degustació de Caves de Subirats i Préssec d'Ordal al 1r Concert

A continuació teniu algunes referències com l’article publicat al diari AVUI i Vadevi.cat, a WineChina i fotografies del muntatge, el concert i el maridatge entre Caves de Subirats i Préssec d’Ordal, un “Música a les Vinyes” amb trossets de préssecs d’Ordal servits directament dins la copa de cava. Els petits vídeos del concert i de la degustació també us ajudarà a fer-vos una idea del gran ambient de la vetllada.

AVUI 19-7-10: Fórmula guanyadora

WineChina 20-7-10

El Patronat de Turisme de Subirats organitza el Festival de Música a les Vinyes amb el patrocini d’ACESA i la col.laboració de l’Ajuntament de Subirats, Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Diputació de Barcelona “Cicle d’Estiu Cultural”, Productors de Vi i Cava de Subirats, Associació de Productors del Préssec d’Ordal, Confraria del Cava de Sant Sadurní i Família Bori De Fortuny.