L’aclarida a la Terra del Préssec d’Ordal

22 abr. L’aclarida a la Terra del Préssec d’Ordal

Dissabte 29 d’abril a les 10.30 h a Sant Pau d’Ordal, es realitzarà una passejada guiada pels camps de presseguers. En aquest moment de l’any, es podran observar els préssecs ja formats i conèixer la feina d’aclarir i els objectius d’aquesta tasca.

Després de l’esplendor dels presseguers florits, és molt interessant fer aquesta passejada guiada pels camps de presseguers, on observar els préssecs ja formats. Es pararà especial atenció a la feina d’aclarir i els objectius d’aquesta tasca. Cap a final d’abril, una vegada ha minvat el risc de glaçades i el fruit és encara molt petit, es fa l’aclarida del presseguer: es treu una part considerable dels fruits per garantir la bona qualitat i una mida adequada dels préssecs que, finalment, maduraran.

La passejada per conèixer aquesta tasca del camp i contemplar els presseguers a la primavera és d’agradable realització i poca complexitat. A banda, els visitants descobriran els marges i barraques de pedra seca, i un molí d’oli iber i un antic hospital de l’Ordre dels Hospitalaris.

Dades

Punt d’inici: Escultura del Préssec d’Ordal a la Plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal

Durada de l’activitat: 2 hores

Recorregut: 4,5 quilòmetres

Es recomana portar calçat adient i/o gorra.

Més informació i reserves

Oficina de Turisme de Subirats: 93 899 34 99 – info@turismesubirats.cat

 

Veniu a gaudir dels préssecs d’Ordal a Subirats, Capital de la Vinya!