La pluja respecta el segon cap de setmana de Castell de Subirats & Vi

02 abr. La pluja respecta el segon cap de setmana de Castell de Subirats & Vi

El segon cap de setmana de l’activitat “Castell de Subirats & Vi“, que uneix història i tast, ha estat poc homogeni a causa de la variabilitat meteorològica. Una trentena de persones han visitat el Castell de Subirats, i moltes d’elles han decidit fer el tast proposat en aquesta ocasió: el Cava Brut Nature Reserva de El Mas Ferrer.

Dissabte va ser un dia rúfol, amb pluja a última hora i, per tant, amb pocs visitants al castell. Tot i així, algunes famílies es van apropar al recinte i a participar en l’activitat de “Castell de Subirats & Vi“. Per contra, diumenge va ser un dia assolellat amb molta activitat a la zona: excursionistes, escaladors i fins i tot un grup nombrós que celebrava el 25è aniversari de casament, missa inclosa.

En aquesta edició els visitants han pogut gaudir del cava de El Mas Ferrer, fet per una empresa totalment familiar situada al petit poble de Ca L’Avi (Subirats). Segons dades conegudes, els orígens vitivinícoles es remunten a l’any 1863 en què Miquel Ferrer i Jover era un viticultor amb molta experiència. No obstant això, va ser a partir de l’any 1974 quan la família Ferrer va elaborar les primeres ampolles de cava a les seves caves, seguint el mètode tradicional o ‘champenoise’. Però no va ser fins a l’any 1987 quan van crear l’empresa familiar per a la comercialització del cava El Mas Ferrer, un producte elaborat de manera artesana.

Us recordem que, enguany, per commemorar els 1.100 anys del Castell de Subirats s’han planificat tot un seguit d’activitats relacionades. A continuació podeu veure el calendari de Castell de Subirats i Vi, on descobrireu la història del castell i degustareu un producte d’un celler de Subirats.

Calendari_noticia

Des de la Regidoria de Turisme de Subirats volem agrair a la col·laboració del celler El Mas Ferrer per participar en aquesta activitat cultural.

Veniu a gaudir de la cultura i el vi i el cava de Subirats, Capital de la Vinya!