La màgia del cava en família a Eudald Massana Noya

11 abr. La màgia del cava en família a Eudald Massana Noya

El pròxim diumenge 19 d’abril, a les 11 h, el celler Eudald Massana Noya uneix el món literari amb el vitivinícola a través d’una activitat cultural per a tota la família.

Es tracta d’una activitat relacionada amb el llibre ‘En Boti Boti i la màgia del cava’, escrit per l’Anna Obiols, il·lustrat pel Subi i editat per l’Ajuntament de Sant Sadurní, que ens apropa la cultura del vi i el cava d’una forma divertida i amena. A través de les aventures d’en Boti Boti, el celler Eudald Massana Noya ha preparat el taller: ‘La màgia del cava en família’. De la mà dels mateixos autors del llibre, l’Anna Obiols i el Subi, els més petits podran aprendre tot el que està relacionat amb el món del vi i el cava. Ells s’encarregaran d’explicar el conte i d’organitzar un taller dinàmic i divertit basat en les aventures d’en Boti Boti.

botiboti

Mentrestant, els pares i mares podran gaudir d’una visita a les vinyes i al celler, per conèixer l’agricultura ecològica i biodinàmica que practica Eudald Massana, així com també la seva història. Les activitats acabaran amb un tast de most pels més petits, i un tast de vins i caves pels adults.

El preu és de 10€ per cada adult, i de 10€ pels nens i nenes, és a dir, que d’un a tres infants, pagaran 10€ conjuntament. L’activitat està pensada per nens i nenes de 3 a 12 anys.

Cal reservar a:

Telèfon – 938994124

Correu electrònic – enoturisme@massananoya.com

[+] Eudald Massana Noya

Veniu a gaudir amb tota la família a Subirats, Capital de la Vinya!