La Guia d’Enoturisme Penedès signada a Carol Vallès

14 Abr La Guia d’Enoturisme Penedès signada a Carol Vallès

El pròxim dissabte 22 d’abril, a Cellers Carol Vallès, podreu adquirir la Guia d’Enoturisme del Penedès signada pel seu autor, en Lluís Tolosa. Aquesta és una activitat gratuïta que finalitzarà amb una copa del cava artesà del celler.

Lluís Tolosa

Sociòleg, escriptor i editor que ha publicat una dotzena de llibres de vins, amb els quals ha guanyat una desena de premis nacionals i internacionals. La seva última gran obra recorre més de 101 llocs per gaudir del turisme del vi i més de 70 vins recomanats entre els quals es troben les activitats i els caves de Carol Vallès.

Per celebrar la vigília de Sant Jordi, el dissabte 22 d’abril es gaudirà de la presència d’en Tolosa a Cellers Carol Vallès. Amb ell, es realitzarà un acte de firma de la Guia d’Enoturisme del Penedès, en el qual tots aquells que encara no la tingueu també la podreu adquirir.

A més, tots els assistents a l’acte podran gaudir d’una copa dels caves artesans. Aquells que ho desitgin també podran visitar els cellers i descobrir perquè Lluís Tolosa recomana les activitats enoturístiques de Carol Vallès.

Contacte

L’assistència a l’activitat és gratuïta. Tanmateix, per tal de poder organitzar millor l’esdeveniment cal fer reserva prèvia enviant un correu a visites@cellerscarol.com o trucant al 629939607.

[+] Cellers Carol Vallès

Veniu a gaudir de l’enoturisme a Subirats, Capital de la Vinya!