La casa del Terror a Lavern

12 Nov La casa del Terror a Lavern

El proper dissabte dia 15 a les 19:00 hores a l’Ateneu de Lavern, el grup de Teatre En Obres us presenta una  obra esgarrifosa amb La casa del terror. Com cada any, pels volts de la Castanyada, aquesta companyia ens espanta i ens diverteix a parts iguals amb el seu espectacle de La casa del terror.

terror2
A continuació teniu la promo de La casa del terror de Lavern 2014:

La Companyia Teatral de Lavern es diu “En Obres”. És un grup de teatre amateur que acostuma a presentar una obra anualment el primer dissabte de maig (Festa Major Petita) i que també participa en molts actes públics animant la festa.
El grup va néixer l’any 2005 i va representar la seva primera obra el 2006 (Catalans a la romana). El director és en Lluís Capellades i generalment sempre preparen comèdies tipus vodevil. El grup està format per més d’una desena d’actors i actrius amateurs de totes les edats. Amb els anys s’han anat invertint els diners en millorar el local (Sala de l’Ateneu Agrícola de Laver) així s’ha comprat el canó de gas per escalfar la sala, la caixa negra, els focus, part de l’equip de so, s’han arreglat els camerinos, s’ha ajudat a pintar la sala, vestuari, decorats, etc.

Us hi esperem a tots! Veniu a espantar-vos a Subirats, Capital de la Vinya!

terror