Jornada de portes obertes a Cellers Carol Vallès

11 Set Jornada de portes obertes a Cellers Carol Vallès

Cellers Carol Vallès us conviden a conèixer el seu celler amb la jornada de portes obertes, el pròxim diumenge 18 de setembre, a partir de les 10 h. Descobrireu un celler que manté la tradició i la qualitat com a primera premissa, així ho expliquen:

Subirats és un dels pocs municipis on la indústria encara no ha guanyat la partida a la vinya per això podríem dir que el nostre celler té la gran sort de trobar-se ubicat en un petit oasi on gaudeix d’un clima de tranquil·litat i descans. Aquest entorn privilegiat dóna els vins que més endavant, després d’un minuciós esforç i seguiment diari donaran lloc a la nostra varietat de caves.
Després d’una llarga tradició en l’elaboració de cava familiar, el nostre celler va decidir el 1996 comercialitzar el seu producte més preuat: el cava.

Tot i la seva comercialització s’ha volgut mantenir la mateixa filosofia i esperit que ens va veure néixer. El nostre celler sempre ha apostat per un mètode tradicional d’elaboració en les seves ampolles, aplicant-les-hi un estricte i meticulós seguiment, des de l’inici fins al final de la seva elaboració, ja que creiem en la singularitat de totes i cada una de les nostres ampolles.

Des del celler oferim un ampli ventall de caves on destaquen les marques Guillem Carol i Parellada Faura que de ben segur convenceran els paladars més exigents La il·lusió i la confiança que dipositem en el nostre cava és el reflex d’una feina ben feta i d’un minuciós treball diari que ens dóna els seus fruits. És per això que els Cellers Carol Vallès volem convidar a tothom a degustar els nostres caves per tal de fer-los partícips del nostre tresor més preuat.

En acabar, a les 12 h, podeu quedar-vos per a l’activitat més gustosa de la zona: Brunch entre vinyes. Entre un esmorzar i un dinar, un brunch. I a més, amb productes KM0. Una combinació perfecte en un entorn privilegiat: les vinyes. A Cellers Carol Vallès t’ofereim la possibilitat de gaudir d’un fantàstic brunch Km0 entre vinyes combinat amb una visita guiada per tot el celler i les seves vinyes on podràs veure cada detall del procés d’elaboració artesanal dels nostres caves. La visita comença al lloc on s’inicia el llarg camí del Cava, amb un brunch d’embotits tradicionals a peu de vinya.

Resultat d'imatges de brunch carol valles

Aquesta activitat permet submergir-se en la història del Cava i en la cultura de la seva elaboració, i gaudir d’un esmorzar amb productes de la terra al costat de les espectaculars vinyes del celler.

L’activitat inclou:

  • Visita guiada per les Caves i les vinyes.
  • Esmorzar amb embotits locals, pa de pagès amb tomàquet i oli Km0, rebosteria artesana i cafè.
  • Tast de dos caves dels Cellers Carol Vallès.

La duració aproximada és de 2 hores i el preu de l’activitat és de 17€.

Indicacions:

Cal reservar prèviament enviant un correu a l’adreça visites@cellerscarol.com, trucant al telèfon 629 939 607

[+] Cellers Carol Vallès

Veniu a conèixer els cellers de Subirats, Capital de la Vinya!