Inauguració de La Puput, Aula de Natura de Subirats

23 set. Inauguració de La Puput, Aula de Natura de Subirats

La Puput, Aula de Natura de Subirats

En aquest cap de setmana llarg, festiu el divendres a Barcelona per la Mercè, us fem notar les diverses activitats que us oferim a Subirats. Les podeu consultar a l’Agenda Turística de Subirats. Però volem destacar especialment una d’elles, l’inauguració de La Puput, amb el corresponent inici de noves activitats turístico-naturals a Subirats. Aquí teniu la vostra invitació:

Com sabeu, ja fa cinc anys que ens dediquem a l’educació ambiental. Amb l’experiència acumulada engeguem aquest nou projecte amb l’objectiu de créixer i ampliar la nostra oferta educativa.*La Puput* és una empresa dedicada a l’educació ambiental i amb un interès especial pel medi rural i els cultius propis, com la vinya i els presseguers. La nova *Aula de Natura de Subirats* és un espai que ens permetrà complementar les sortides de camp amb tallers, audiovisuals, exposicions i altres activitats. Les instal·lacions estan situades al bell mig del Penedès, al terme municipal de Subirats, capital de la vinya. Tenen vinya i bosc a tocar de l’aula, la qual cosa ofereix la possibilitat de completar fàcilment les activitats pràctiques amb tallers dins l’aula.

La inauguració de La Puput serà aquest dissabte dia 25 de setembre a 2/4 de 7 de la tarda, al nucli de Can Rossell de Subirats. El dia de la inauguració es podran trepitjar raïms a l’antiga, una de les activitats estrella de La Puput. Aquest taller de verema també es pot sol·licitar cada dissabte i diumenge al matí fins el 24 d’octubre al correu electrònic info@lapuput.cat o al telèfon 605 781 991.

Podreu trobar més informació de l’empresa a partir del 21 de setembre a www.lapuput.cat.

Cordialment,

Elisenda Torres
La Puput · Aula de Natura de Subirats