III Training Camp de running femení

17 Mar III Training Camp de running femení

El cap de setmana pròxim, 25 i 26 de març, se celebrarà el III Training Camp de running femení a Subirats. Aquest intensiu dedicat a corredores, i dones esportistes en general, tindrà el centre neuràlgic a la Masia Olivera. A més, hi ha diverses activitats programades per la zona.

Dins el programa d’activitats destaquen les ponències impartides per professionals de l’esport i la salut on s’aprendrà a dissenyar els entrenaments o descobrir més sobre nutrició esportiva. Pren importància, sobretot, els entrenaments que es desenvoluparan entre vinyes. Totes les xerrades i masterclass es realitzaran a la Masia l’Olivera.

6

[+] Informació III Training Camp de running femení

[+] Masia Olivera

Espacio de corredoras és una plataforma que promou els hàbits de vida saludables a través del running i un cop l’any organitza un esdeveniment a diferents indrets de Catalunya (I edició Olot, II edició Banyoles) on es reuneixen diferents professionals reconegudes dins el sector activitat física-esport i dona.D’aquesta manera s’aconsegueix que moltes dones comencin a cuidar-se i a córrer o millorin els seus coneixements alhora que el seu nivell de running. En aquesta ocasió s’ha volgut córrer entre vinyes i s’ha trobat un lloc molt especial al cor del Penedès.

7

 

Veniu a gaudir de l’esport i la vinya a Subirats, Capital de la Vinya!