Horaris d’estiu de l’Oficina de Turisme de Subirats

01 Abr Horaris d’estiu de l’Oficina de Turisme de Subirats

L’Oficina de Turisme de Subirats aprofita el canvi d’hora per a establir els nous horaris estivals d’atenció al públic. Aquests són més adients per l’augment d’hores de llum i, per tant, més pràctics per al visitant o turista de Subirats.

Horari d’estiu

DE DIMARTS A DIVENDRES 9 h a 14 h – 16 h a 18 h
DISSABTES 10 h a 14 h – 16 h a 18 h
DIUMENGES I FESTIUS 10 h a 14 h

L’Oficina de Turisme, situada a l’edifici de l’Estació de tren de Lavern-Subirats, cedit per RENFE a l’Ajuntament de Subirats, anomenada Estació Vitivinícola de Lavern-Subirats, va ser inaugurada l’any 2001. Aquest edifici s’ha consolidat com a equipament ideal per ser la base dels serveis d’informació, difusió, dinamització turística i atenció al visitant de la porta d’entrada al Penedès i també des de la perspectiva de la mobilitat sostenible tant en l’àmbit turístic com pels subiratencs usuaris habituals de rodalies RENFE.

Subirats és conegut com la Capital de la Vinya per ser el municipi, amb una extensió total de 56 km quadrats, amb la superfície més gran de Catalunya dedicada a aquest conreu fent un dels recursos turístics més importants les Rutes Vitivinícoles de Subirats: 34 km distribuïts en 9 itineraris paisatgístics de vinya, presseguers, bosc, masies, forns de calç, barraques de pedra seca, caves i cellers. També s’ha creat diverses rutes circulars, ideals per als amants del cicloturisme. La majoria de rutes comencen des de l’Estació Vitivinícola de Lavern-Subirats, i es poden fer a peu, en bicicleta, en BTT, en Segway o a cavall. Contínuament s’ofereixen en aquest espai noves formes interessants per descobrir el Penedès i passejar tranquil·lament.

Veniu a visitar-nos, us informarem de tot el que cal saber sobre Subirats, Capital de la Vinya!