Gran afluència de visitants durant el tercer cap de setmana de Castell de Subirats & Vi

17 abr. Gran afluència de visitants durant el tercer cap de setmana de Castell de Subirats & Vi

El tercer cap de setmana de l’activitat “Castell de Subirats & Vi“, que uneix història i tast, ha estat un gran èxit. Una quarantena de persones han visitat el Castell de Subirats fent el tast en finalitzar la ruta guiada. En aquesta ocasió, el producte de Subirats a degustar ha estat el cava Brut Nature Reserva de Cava Guilera.

Els dos dies del cap de setmana han estat assolellats i amb un ambient càlid i agradable. Per això, el castell ha bullit d’activitat entre excursionistes, turistes i, també, els interessats en el taller de música medieval que s’impartia al claustre del castell. Grups d’amics i famílies són el públic dominant en aquesta activitat que uneix història i enoturisme i que han quedat gratament sorpresos per la qualitat del cava i per la interessant història que envolta el Castell de Subirats.

Quant al producte servit en aquesta edició, Cava Guilera és una petita empresa familiar especialitzada en l’elaboració artesanal de caves de criança: Reserva i Gran Reserva. El celler està ubicat a la masia Ca l’Artigas, al cor de Subirats. Disposa d’una botiga de cava i artesania i d’un espai exterior de relaxament en un entorn saludable i sostenible. En aquesta terrassa a l’estiu s’hi fan concerts i activitats per a tota la família (Terrasseta Rimaires).


Us recordem que, enguany, per commemorar els 1.100 anys del Castell de Subirats s’ha planificat tot un seguit d’activitats relacionades. A continuació podeu veure el calendari de Castell de Subirats i Vi, on descobrireu la història del castell i degustareu un producte d’un celler de Subirats.

Calendari_noticia

Des de la Regidoria de Turisme de Subirats volem agrair a la col·laboració de Cava Guilera per participar en aquesta activitat cultural.

Veniu a gaudir de la cultura i el vi i el cava de Subirats, Capital de la Vinya!