Gastronomia del Préssec d’Ordal

31 ag. Gastronomia del Préssec d’Ordal

Broqueta de pollastre amb préssec d’Ordal

Durant el Mercat del Préssec d’Ordal us hem mostrat el maridatge d’aquesta fruita dolça amb el cava, però hi han moltes possibilitats. Us mostrem una recepta de broqueta de pollastre amb Préssec d’Ordal que va publicar recentment el magazine Viu l’Oci, una de les propostes de la vintena de restaurants que participen a la 5a Temporada Gastronòmica del Préssec d’Ordal. Amb la finalització de l’agost el Mercat oficialment ha finalitzat tot i que podeu trobar encara alguna parada i excel.lents productes d’horta collits com sempre pels mateixos pagesos. La Temporada Gastronòmica del Préssec d’Ordal encara seguirà unes setmanes més. A continuació teniu els restaurants participants. Si encara no ho heu fet us convidem a tastar-la!

5a Temporada Gastronòmica del Préssec d'Ordal

Cal recordar que aquesta acció es basa en la fusió d’uns plats especials que cuinen una vintena de restaurants del Penedès, a base de Préssec d’Ordal, maridat amb el vi Dolç les Timbes, elaborat per el celler Albet i Noya especialment per aquesta ocasió, i que tindrà premi per a tres parelles consumidores gaudint d’una ruta cultural al Penedès amb una visita al celler Albet i Noya més un lot de tres productes i una caixa de préssecs d’Ordal. Aquest premi es farà mitjançant un sorteig entre les persones que hagin anat a un dels restaurants i hagin degustat el plat estrella amb Préssec d’Ordal.