Gabriel Amargant Special Quartet presenten “Sota les estrelles del jazz”

02_BANNER_FMV_20 750

04 jul. Gabriel Amargant Special Quartet presenten “Sota les estrelles del jazz”

El proper 20 de juliol, un dissabte al vespre a Torre-Ramona, Gabriel Amargant Special quartet presenten “Sota les estrelles del Jazz”; un concert dissenyat expressament pel Festival Música a les Vinyes, en aquest entorn incomparable entre vinyes.

A dos quarts d’onze de la nit començarà un concert farcit de composicions pròpies i estàndards, perfumat amb ritmes contemporanis i amanit per la salsa que aconsegueixen lligar aquests músics extraordinaris, sense deixar de lluir en cada moment el so propi de cada intèrpret. Tota una delícia pels paladars més exigents.

Gabriel Amargant, el saxofonista més elegant i seductor estarà acompanyat per la creativitat i el swing del piano de Roger Mas, més la precisió i harmonia del contrabaix de Manel Fortià; i la solvència del versàtil bateria Ramon Prats.

La proposta musical serà completa amb l’oferta cultural que ofereix Cathrine Bergsrud que obrirà les portes de la seva casa-taller, on hi tindrà exposades obres seves al costat d’obres del seu mestre Odd Nerdrum i altres exalumnes d’ell. A més, després de cada actuació es podrà visitar l’interior del pati del Palau Gralla, un dels pocs palaus gòtic-renaixentistes que es conserven a Catalunya.

Abans del concert es podrà sopar en horari especial a l’Hotel-restaurant Sol i Vi, de 20 a 22h, cal reservar al telèfon 93 899 32 04, i  al Restaurant Mesón Suso, de 20 a 22h, reservant al telèfon 938 91 27 53.  I després de l’actuació hi haurà el tradicional maridatge “Música a les vinyes”, de cava amb Préssec d’Ordal i coca de forner.

Aquest concert l’organitza l’Ajuntament de Subirats, amb el suport de la Diputació de Barcelona, i la col.laboració de l’Associació de Productors del Préssec d’Ordal, la Confraria del Cava, la Família Bori de Fortuny, Cathrine Pintura, i Piano Servei. Però també amb la col.laboració d’Enoturisme Penedès, l’Ajuntament de Gelida, el CIC la Fassina de Sant Sadurní d’Anoia, Llibreria Odissea, Vinyet Melmelada de Raïm i Sol i Vi. I amb els cellers col.laboradors següents: Albet i Noya, Sumarroca, Can Bas, domini vinícola; Covides, vinyes i cellers; Cava Guilera, Caves Ventura Soler, Eudald Massana Noya, El Mas Ferrer, Fèlix Massana Ràfols, cellers Carol Vallès, Maspujadó, Coma Romà, Finca Sabaté i Coca, Rossell Mir, Oliver Viticultors i Finca la Font de Juí.