Gabriel Amargant Special Quartet omple de referents culturals el Festival

21 Jul Gabriel Amargant Special Quartet omple de referents culturals el Festival

Gabriel Amargant va oferir, acompanyat del Gabriel Amargant Special Quartet, un concert ahir a Torre-Ramona en formació exclusiva pel Festival Música a les vinyes.  Roger Mas, al piano, Manel Fortià al contrabaix, i Ramon Prats com a bateria, oferiren composicions pròpies perfumades amb ritmes contemporanis. La resposta del públic va ser un èxit, aclamant als músics fins a aconseguir que, finalitzat el repertori tornessin a l’escenari per fer un vis.  A més, el concert estava molt ben maridat amb l’exposició de pintura de la Cathrine Bergsrud amb la del seu mestre  Odd Nerdrum, i altres alumnes d’aquest; així com per la visita al Pati del Palau Gralla i el maridatge “Música a les vinyes” de cava amb préssec d’Ordal.

 

El director artístic del Festival Eduard Codina, valorava així la vetllada amb Gabriel Amargant Special Quartet ens ha ofert una màgica nit de jazz. A partir d uns referents literaris i de les seves explicacions han anat desgranant tots els temes del concert, alguns dels quals s’han estrenat en el Festival música a les vinyes, com per exemple  el ” Sant Gabriel” inspirat en un poema de Federico Garcia Lorca. Un concert de gran qualitat musical, amb un quartet molt ben coordinat on a més a més cada un dels músics també va poder lluir el seu art.

 

Abans del concert, l’artista Cathrine Bergsrud obria les portes de casa seva. A l’espai d’exposició hi havia una mostra de la seva obra, amb quadres del seu mestre Odd Nerdrum i d’altres alumnes d’ell. Una exposició que es podrà veure també el proper dissabte, 27 de juliol, al segon concert del Festival. I just en acabat el concert, el Palau Gralla obria les portes del pati per tal que tots aquells que vulguessin visitar-lo poguessin fer-ho.

 

I finalment el maridatge “Música a les vinyes” de cava amb Préssec d’Ordal davant la Confraria del Cava. El complement gastronòmic ideal d’una vetllada musical i cultural de luxe. Un maridatge que és possible gràcies a la Confraria del Cava, i dels cellers col.laboradors; Albet i Noya, LlopartSumarroca, Can Bas Domini Vinícola, Covides, Cava Guilera, Caves Ventura Soler, Eudald Massana Noya, El Mas Ferrer Cava, Fèlix Massana Ràfols, Cellers Carol Vallès, Maspujadó, Coma Romà, Finca Sabaté i Coca, Rossell Mir Oliver Viticultors i Finca La Font de Juí.

El proper cap de setmana, el dissabte 27 de juliol, Andrea Motis i Ignasi Terraza oferiran l’espectacle “Smile”amb les entrades exhaurides. Per a més informació truqueu al telèfon 93 899 34 99 o envieu un correu electrònic a info@turismesubirats.cat.

Disseny sense títol (37)Disseny sense títol (38)