Set enofites remarquen el valor paisatgísitc de la ruta enocultural del Mirador.

30 Nov Set enofites remarquen el valor paisatgísitc de la ruta enocultural del Mirador.

Aquest mes la ruta vitivinícola del Mirador estrena un nou atractiu en el seu traçat. S’han instal·lat les enofites que marquen els miradors sonors, amb una descripció del paisatge que s’hi pot contemplar.

Aquesta iniciativa és el resultat del projecte “Subirats, vinya viva”, que vol remarcar el valor paisatgístic a través d’explicar-lo, descrivint-ne els tipus, i els atractius del paisatge de vinya.

Hi ha un total de set enofites situades al llarg de la ruta per destacar el valor del paisatge de vinya a Subirats. Sobretot el patrimoni i la història del municipi, les formes i el relleu que es pot admirar al paisatge de Subirats, i també el cultiu de la vinya i del Préssec d’Ordal.

Aquestes enofites van ser presentades al passat Congrés d’Art i Paisatge vitivinícola i enoturisme a Subirats. Un acte que volia destacar les formes i colors del paisatge de vinya, al llarg de l’any, que no és estàtic i es transforma.

La ruta del mirador que passa per diferents paisatges, de plana i de muntanya ofereix una bona mostra de les estacions del paisatge de vinya, que volen explicar i transmetre les enofites.