Festival de Música a les Vinyes 2011

16 Mai Festival de Música a les Vinyes 2011

El Festival de Música a les Vinyes arriba a la novena edició i aquest any proposa dues sessions molt especials de piano.

Cartell IX Festival de Música a les Vinyes 2011

El dissabte 16 de juliol, l’holandès Bert van den Brink i el barceloní Ignasi Terraza, dos pianistes amb estil propi, ens oferiran un “cara a cara” ple de creativitat, elegància i ritme, on les versions dels standards i temes originals confluiran en un discurs farcit de mil i un matisos.

Bert van den Brink

Ignasi Terraza

El dissabte 23 de juliol, Enrico Pieranunzi, pianista i compositor italià. Arquitecte de ritmes i harmonies que combina la música clàssica amb improvisacions jazzístiques. És un músic amb un so mediterrani i amb molt de swing, sense perdre mai l’expressivitat. Ens interpretarà a piano temes de jazz i dels seus treballs sobre Bach, Händel i Scarlatti.

Enrico Pieranunzi

I després de cada actuació, hi haurà la ja tradicional degustació de caves de Subirats i repetirem la novetat amb èxit de l’any passat de la combinació amb Préssec d’Ordal. Tots dos concerts començaran puntualment a les 10 de la nit.

El Patronat de Turisme de Subirats organitza el Festival de Música a les Vinyes amb la col.laboració de l’Ajuntament de Subirats, Diputació de Barcelona, Productors de Vi i Cava de Subirats, Associació de Productors del Préssec d’Ordal, Confraria del Cava de Sant Sadurní i Família Bori De Fortuny.

VENDA D’ENTRADES

A internet:

Als següents punts de venda del Penedès:

Discostar (Vilafranca del Penedès)

Oficina de Turisme del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (Vilafranca del Penedès)

Oficina de Turisme de Sant Sadurní d’Anoia

Centre d’Interpretació del Castell de Gelida

Oficina de Turisme de Subirats

Museu d’Esperanto de Subirats

i el mateix dia al Festival, amb una hora d’antelació i fins 15 minuts abans de l’inici dels concerts, en el cas d’haver-hi localitats disponibles.