Festival de Música a les Vinyes 2010

14 maig Festival de Música a les Vinyes 2010

El Festival de Música a les Vinyes arriba a la vuitena edició i aquest any proposa dues veus singulars.

VIII Festival de Música a les Vinyes

El dissabte 17 de juliol, Anita Wardell ens oferirà fascinants improvisacions i la seva veu, com un instrument més, en diàleg a tres bandes amb Ignasi Terraza, el pianista més lluminós del jazz català -tot i tocant a les fosques- i el trompetista Damon Brown amb un so càlid i molt melòdic.

Anita Wardell

Damon Brown

Ignasi Terraza

El dissabte 24 de juliol, Maria del Mar Bonet fusionarà la mediterraneïtat de les seves cançons amb el piano de Manel Camp. Plegats faran un recorregut pels standards de jazz i diversos autors catalans. La tessitura de la veu tan personal de la cantant i l’art d’un dels grans del piano converteixen cada concert en una trobada irrepetible.

Manel Camp i Maria del Mar Bonet

I després de cada actuació, hi haurà la ja tradicional degustació de caves de Subirats i com a novetat un tast de Préssec d’Ordal. Tots dos concerts començaran puntualment a les 10 de la nit.

El Patronat de Turisme de Subirats organitza el Festival de Música a les Vinyes amb la col.laboració de l’Ajuntament de Subirats, Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Diputació de Barcelona “Cicle d’Estiu Cultural”, Productors de Vi i Cava de Subirats, Associació de Productors del Préssec d’Ordal, Confraria del Cava de Sant Sadurní i Família Bori De Fortuny.

VENDA D’ENTRADES

A internet:

Event Registration Online for VIII Festival de Música a les Vinyes powered by Eventbrite

Als següents punts de venda del Penedès:

Discostar (Vilafranca del Penedès)

Oficina de Turisme del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (Vilafranca del Penedès)

Oficina de Turisme de Sant Sadurní d’Anoia

Oficina de Turisme de Subirats

Museu d’Esperanto de Subirats

i el mateix dia al Festival, amb una hora d’antelació i fins 15 minuts abans de l’inici dels concerts, en el cas d’haver-hi localitats disponibles.