Festa de la Collita 2014 Sant Pau d’Ordal

16 oct. Festa de la Collita 2014 Sant Pau d’Ordal

DSC_0075

Aquest cap de setmana, 17, 18 i 19 d’octubre es celebra la Festa de la collita de Sant Pau d’Ordal on trobareu activitats per a tothom.

El divendres, 17 d’octubre a les 17:30h, cinema infantil al Centre Agrícola de Sant Pau, a les 8 del vespre inici de festa amb traca a la Plaça Subirats, a continuació caminada nocturna a les Caves Guilera per fer un tast de cava. A la nit, al Centre Agrícola de Sant Pau, comença la nit jove amb diverses activitats i música de Pd Partisano.

El dissabte, 18 d’octubre, comença amb la matinal esportiva, per donar pas, a les 12h, a l’obertura de la Barraca amb diverses activitats, la tarda, comença amb un partit de futbol i després, a les 18h, tast de vins a càrrec de Josep Mª Albet. Al vespre carretillada dels Diables Petits de Sant Pau i el Drac Vell, a la nit, sopar de germanor, concurs i música.

El diumenge, 19 d’octubre , comença amb una bicicletada popular amb botifarrada pels participants, a les 12 partit de futbol i a les 12’30 del migdia, la periodista penedesenca, Rosa Vendrell, presenta al Centre Agrícola de Sant Pau d’Ordal, una proposta singular sobre la cultura de la vinya i el vi des de diferents perspectives. L’espectacle “Visca la vinya i el vi” convida artistes com: ceps, fil·loxera, raïm, suro, cançons, dites populars i obres d’art inspirades en el paisatge de les vinyes. Durant l’activitat hi haurà sorteig de regals i tast de vi! Entrada lliure. A la 13’30h vermut popular. A la tarda, xocolatada popular i teatre, amb l’obra “Estults” a càrrec de la companyia Un pam i dos dits de Sant Sadurní d’Anoia, a continuació traca de fi de festa.

A continuació podeu consultar el programa complert  [+ +] Bona festa de la collita a tothom! Subirats, Capital de la Vinya.