Fem camí’18 passarà per Sant Pau d’Ordal a l’octubre

14 Set Fem camí’18 passarà per Sant Pau d’Ordal a l’octubre

El 13 d’octubre FEM CAMI’18 passarà per Sant Pau d’Ordal on es visitarà el poble, l’obrador de mel Can Mallofré i el celler Albet i Noya.

Fem Camí és un nou esdeveniment anual amb una proposta de catarisme cultural que ofereix la possibilitat de conèixer el paisatge, la gastronomia, amb el tast de productes de la terra, i la cultura, amb les visites al patrimoni, tallers del folklore català, i els concerts programats de diferents comarques o illes dels Països Catalans. Aquest 2018 es tasta el paisatge, la gastronomia i la cultura de l’Alt Penedès, en tres dies farcits de vivències del 12 al 14 d’octubre, acompanyats de gent i entitats de la terra, seguirem la ruta de senderisme cultural EL CAMÍ dels Països Catalans.

Aquesta iniciativa està coordinada per l’entitat PAS- Amics del Camí, una associació a Catalunya, que acull a particulars, allotjaments i restaurants de la ruta, ajuntaments, i entitats i associacions que volen col•laborar en fer-ho possible. L’objectiu d’aquesta és el coneixement de la història, la cultura, el paisatge de tots els territoris de parla catalana, incloses les Illes Balears i el País Valencià. És un projecte col•laboratiu, sense ànim de lucre, que està pensat per a públics de totes les edats. Aquest any el CAMÍ passa pel Penedès, i concretament aquesta tardor per Subirats. Trobareu més informació al web www.elcami.cat

Tot això i més a Subirats, Capital de la Vinya!