Presentació concert del XVI Festival Música a les vinyes a Bodegues Sumarroca

12 juny Presentació concert del XVI Festival Música a les vinyes a Bodegues Sumarroca

La programació del Festival de Música a les vinyes arriba al mes de juny amb un concert patrocionat per a Bodegues Sumarroca, dins de l’acte de presentació del setze festival.

Enguany, com a novetat, en l’edició del 2018 es realitzarà una presentació de la programació del festival amb un concert final a les vinyes. El primer celler de Subirats que acull la presentació-concert del festival és Bodegues Sumarroca. El divendres, 22 de juny, pujaran a l’escenari de Sumarroca, tres mestres de les cordes i l’harmonia, Quim Alabau; violoncel, Pere Bardagí, violí, Joan Garrobé; guitarra, tres musics que ens conviden a un viatge sonor ple d’emocions. L’espectacle es diu; De Vivaldi a Keith Jarrett.

L’acte presentació començarà a les 19.30h, una hora abans de l’inici del concert, amb una copa de benvinguda i presentació de la programació del XVI Festival de Música a les vinyes.

A les 20.30h, actuació del concert Trío Alabau – Bargadí – Garrofé que presenten de Vivaldi a  Keith Jarrett.

A les 21.30h, cloenda de l’acte amb el maridatge de cava de Bodegues Sumarroca i Préssec d’Ordal, acompanyat amb coca de forner.

Bodegues Sumarroca patrocina la presentació concert del festival pel seu entorn immillorable, la Finca Molí Coloma, una preciosa masia del segle XV amb caves subterrànies i envoltada de vinya acollirà una nit especial a prop de Torre-ramona i el Castell de Subirats.

Informació addicioonal:

Aforament: 100 úniques places.

L’acte té una durada de dues hores i mitja (presentació, concert i maridatge)

 

Venda d’entrades

El preu entrada de la presentació-concert a Sumarroca i/o la venda d’abonaments que combina la presentació-concert a Sumarroca amb un o dos concerts a Torre-ramona es venen a través de l’Oficina de Turisme. Més informació al c/e: comunicacio@turismesubirats.cat i al telèfon 93 899 34 99

Preus entrades

Presentació-concert 22 de juny a Bodegues Sumarroca:  10€

Concert 21 de juliol a Torre-ramona:                             18€

Concert 28 de juliol a Torre-ramona:                              18€

Abonaments Preus especials:

Entrada combinada concerts 21 i 28 de juliol a Torre-ramona:   25€

Entrada combinada presentació-concert més + un concert a Torre-ramona: 23€

Entrada combinada presentació-concert més + dos concerts a Torre-ramona: 30€

No t’ho perdis! Viu Subirats, Capital de la Vinya