Presentació concert del XVII Festival Música a les vinyes a Llopart

15 Jun Presentació concert del XVII Festival Música a les vinyes a Llopart

La programació del Festival Música a les vinyes arriba al mes de juny amb un concert patrocinat per a Llopart, dins de l’acte de presentació del dissetè festival.

01_BANNER_FMV_28

En l’edició del 2019 es realitzarà una presentació de la programació del festival amb un concert i maridatge final a les vinyes. El segon celler de Subirats que acull la presentació-concert del festival és Llopart. El divendres, 28 de juny, pujaran a l’escenari de Llopart, Esteve Molero amb el seu trombó i acompanyat de la guitarra de Rai Castells. L’espectacle: Jo no sé res, sóc músic, és el títol d’un llibre-cd d’Esteve Molero, en què l’autor explica la seva vida musical: com un trompetista de sardanes va acabar llicenciant-se en Composició i Arranjaments de Jazz pel conservatori de Rotterdam, tota aquesta trajectòria és la base del concert del 28 de juny.

L’acte presentació començarà a les 19.30h, una hora abans de l’inici del concert, amb una copa de benvinguda i presentació de la programació del XVII Festival Música a les vinyes.

A les 20.30h, actuació del concert Esteve Molero que presenta Jo no sé res, sóc músic.

A les 21.30h, cloenda de l’acte amb el maridatge d’escumós Llopart i Préssec d’Ordal, acompanyat amb coca de forner.

Llopart patrocina la presentació i concert del festival, l’entorn immillorable de l’actual Heretat de Can Llopart de Subirats amb unes vistes espectaculars de la vall del Penedès i les muntanyes de Montserrat, serà l’escenari perfecte per una nit inoblidable a prop del Castell de Subirats.

Informació addicional: Aforament: 100 úniques places. L’acte té una durada de dues hores i mitja, i l’entrada inclou: presentació, concert i maridatge.

Venda d’entrades

El preu de l’entrada de la presentació-concert a LLopart i/o la venda d’abonaments que combina la presentació-concert a Llopart amb un o dos concerts a Torre-ramona es venen a través de l’Oficina de Turisme i els punts de venda del Festival. També a través del web: enoturismepenedes.cat . Per a més informació podeu contactar a través del c/e: comunicacio@turismesubirats.cat o en el telèfon 93 899 34 99.

Informació de preus entrades i abanomants espacials:

Entrada presentació-concert 28 de juny a Bodegues Sumarroca:  10€

Entrada concert 20 de juliol a Torre-ramona:                                 18€

Entrada concert 27 de juliol a Torre-ramona:                                  18€

Abonament combinat concerts 20 i 27 de juliol a Torre-ramona:   25€

Abonament combinat presentació-concert més + un concert a Torre-ramona: 23€

Abonament combinat presentació-concert més + dos concerts a Torre-ramona: 30€

No t’ho perdis! Viu Subirats, Capital de la Vinya