Èxit de participació a la Cursa de les caves i la Cursa Serralats

07 Nov Èxit de participació a la Cursa de les caves i la Cursa Serralats

El passat 6 de novembre es va celebrar, un any més a Lavern, la Cursa de les caves que arriba ja a la seva sisena edició així com la segona edició de la Cursa de muntanya de Serralats.

Enguany van participar 305 corredors entre les curses de 5km, 10km i la de muntanya que eren 17,5km.

Els guanyadors en les diferents curses van ser: a la cursa de 5km, primer a la general masculí Adrià Perez Acedo amb un temps de 19’43’’ i en categoria femení, Miriam Desvalls Moreno amb un temps de 24’15’’ i els locals varen guanyar en categoria masculí Enric Prats Aymerich i en femení Maria Montaner Marti. En la cursa de 10km els guanyadors absoluts masculins varen ser en tercer lloc AritzUrdampilleta amb un temps de 37’25’’, en segon lloc Adderrazak SamaouiAit Moussa amb 34’33’’ i en primer lloc  Oussama Chouati amb 33’36’’, en categoria femení el tercer lloc va ser per Sira Alvarez Cabello amb 49’35’’, el segon lloc per Pilar Guallar Armengol amb 48’25’’ i el primer lloc per Maria Jose Muñoz Santamans amb 47’20’’. Pel que fa als locals el primer masculí va ser per Albert Sardà Gimeno amb 39’45’’ i la primera femení va ser per Violant Munné Vilà. Cal destacar també que en aquesta categoria va córrer un atleta de 81 anys Isidre Ferrer Cantal, tot una demostració de valentia, esforç i coratge. A la cursa de muntanya els guanyadors absoluts masculins varen ser: en tercer lloc Xavier Sánchez Vicente amb 1h24’06’’, en segon lloc Robert Guilera Giralt amb 1h23’46’’ i en primer lloc Gerard Gil Sentís amb 1h22’01’’, en categoria femenina el tercer lloc va ser per Regina Carné Valadés amb 1h42’00’’, el segon per Carme Ballesteros Rosa amb 1h40’53’’ i el primer lloc per Laura Rius amb 1h38’12’’. Cal destacar també que el primer local masculí va ser per Esteve Casas Ros amb un molt bon temps de 1h27’32’’.

cursaesteve

Des de l’organització es vol agrair a tots els voluntaris, ADF,protecció civil, corredors, col·laboradors i patrocinadors, tots ells amb el seu granet de sorra han aconseguit aquestes 6 edicions de la Cursa de les caves. Us hi esperem l’any vinent.

 

Associació Cursa de les caves