Eudald Massana Noya rep el distintiu SICTED

28 febr. Eudald Massana Noya rep el distintiu SICTED

El celler Eudald Massana Noya (Finca del Maset, Sant Pau d’Ordal, Subirats) ha rebut el segell de qualitat turística SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació). Es tracta d’un distintiu que vol reconèixer el servei de qualitat en el camp turístic que ofereixen els establiments d’una determinada destinació.

Després de passar les avaluacions necessàries, Eudald Massana Noya ja forma part d’aquest grup d’establiments acreditats amb aquesta garantia de qualitat turística, en la qual es fa un reconeixement a l’esforç i al compromís amb la qualitat i millora contínua en el servei enoturístic. Aquest segell també significa que el celler es compromet a fer una gestió interna eficient i a participar en la creació de sinèrgies entre els diferents actors d’una mateixa destinació.

Blai Carda Torné

Des dels inicis, Eudald Massana Noya, d’agricultura ecològica i biodinàmica, ha fet una aposta ferma per un enoturisme de qualitat perquè sigui la millor carta de presentació per tots els visitants. Amb aquest distintiu, doncs, es reconeix la feina feta al llarg de tots aquests anys i es garanteix el compromís del celler de cara al futur per continuar desenvolupant un servei turístic de qualitat. Des del celler se seguirà oferint una àmplia gamma de propostes enoturístiques de qualitat, però ara ja amb la garantia que dóna ser una establiment SICTED. L’entorn vitivinícola privilegiat que rodeja el celler permeten que Eudald Massana pugui transmetre l’essència penedesenca a tots els visitants i fer-ho, sempre, a través d’un servei de qualitat.

El SICTED és un sistema integral de qualitat turística que ha desenvolupat l’Institut de Turisme d’Espanya (Turespaña) i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), i que aquí ha estat coordinat per la Diputació de Barcelona, la Cambra de Comerç de Barcelona i els consorcis de turisme comarcals, en el nostre cas, Enoturisme Penedès.

sicted

[+] SICTED

 

Veniu a gaudir del turisme de qualitat a Subirats, Capital de la Vinya!