És temporada de calçotades entre vinyes a Subirats

08 Feb És temporada de calçotades entre vinyes a Subirats

És temporada de Calçotades entre vinyes a Subirats

Els primers mesos de l’any és temps de calçots i per això a Subirats alguns cellers i restaurants del municipi organitzen activitats al voltant d’aquest esdeveniment. Podeu venir a degustar calçots entre vinyes i gaudir del paisatge de temporada ara l’hivern, coincidint amb la florida dels arbres fruiters, els ametllers, els cirerers, i els presseguers.

A Subirats, el celler Albet i Noya, organitza l’Ecocalçotada, una pack on es pot gaudir de la visita al celler i un tast dels vins del celler, disponible fins al Març, i d’una calçotada al Mirador de les caves. Llopart, ofereix dues possibilitats la visita Reserva, i la visita Leopardi més la calçotada al Mirador de les Caves. Finalment, Sumarroca, una visita i tast i finalitzar el mati amb una calçotada.

També els restaurants del municipi, tenen menús de calçotada. A banda del Mirador de les Caves. Sol i Vi té menú de calçotada com Canals Casanovas, ofereixen menús de calçots acompanyats amb brasa. Ja pots gaudir de la calçotada a Subirats amb propostes que permeten viure una experiència de temporada entre vinyes.