Es presenta la nova imatge del 14è Subirats Tasta’l

IMG_8850 - copia

01 nov. Es presenta la nova imatge del 14è Subirats Tasta’l

Dimarts dia 30 d’octubre va tenir lloc la roda de premsa de presentació de la nova imatge del Subirats Tasta’l en la seva 14ena edició. 

La roda de premsa va començar explicant la col.laboració entre l’Ajuntament de Subirats i l’Escola Municipal d’Art Arsenal de Vilafranca del Penedès en aquest projecte de creació d’una nova imatge per al Subirats Tasta’l. Aquesta es va triar entre cinc treballs finalistes que presentaven els alumnes del grau superior de gràfica audiovisual i de gràfica impresa de l’Escola Arsenal. El projecte guanyador ha estat de l’alumna Sara Sintes, triat en la votació dels membres del Consell Municipal de Turisme de Subirats.

L’acte de presentació de la nova imatge del Subirats Tasta’l va comptar amb la presència de la guanyadora i familiars, el professorat de l’Escola Municipal d’Art Arsenal, la Regidora de Turisme de l’Ajuntament de Subirats i personal tècnic.

Durant la presentació, la Regidora de Turisme, Àngels Pinyol, va agrair la bona feina realitzada pels alumnes al llarg del curs i la col·laboració de forma continuada amb l’Escola que ha donat fruit a la nova imatge del Subirats Tasta’l. Així mateix, el director de l’Escola Municipal d’Art Arsenal, Albert Abella, va parlar de la importància de fer visible el que es fa des de l’Escola i els projectes que es treballen en l’àmbit territorial. Per finalitzar, Sara Sintes va explicar la seva proposta gràfica realitzada a partir de la seva percepció del Subirats Tasta’l i el municipi.

L’acte va finalitzar amb la presentació del programa del 14è Subirats Tasta’l que enguany se celebrarà el diumenge 25 de novembre a Sant Pau d’Ordal amb un total de 46 expositors i una programació amb diferents activitats complementàries com ara tallers, maridatges, exposicions, passejades, tastos guiats, espectacles infantils, etc. Propostes lúdiques dissenyades perquè el visitant pugui gaudir de tots els elements de la fira i la seva oferta de vins, caves, productes de la terra i gastronomia.