Es col•loca el nou plafó d’Enoturisme Penedès a l’Estació Vitivinícola de Lavern-Subirats.

22 Des Es col•loca el nou plafó d’Enoturisme Penedès a l’Estació Vitivinícola de Lavern-Subirats.

Enoturisme Penedès, col.loca a l’Estació Vitivininícola de Lavern-Subirats, el plafó amb la información de tots els recursos i atractius turístics del municipi, amb la col.laboració de la Diputació de Barcelona.

Aquestes darreres setmanes s’ha completat la instal·lació del plafó d’informació turística de Subirats. Se’n han instal.lat dos, un s’ha ubicat al costat del mil·liari de la Ruta de la Via Augusta, que hi ha al costat de l’Estació Vitivinícola de Subirats, i Oficina de Turisme de Subirats, i l’altre a la Plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal.

En aquest, s’hi pot trobar, un mapa de la comarca de l’Alt Penedès, que situa els seus principals atractius turístics, explicant també els paisatges que s’hi poden admirar. I Al costat hi ha el mapa de Subirats on es poden localitzar els principals recursos turístics del municipi i sobretot les tres rutes vitivinícoles de Subirats, la de l’Aigua, la del Mirador, i la de la Pedra, a més a més dels trams del Penedès 360º que passen per Subirats, i també la Ruta Via Augusta.

És un plafó complert que s’ha treballat, unint criteris, i que ofereix una visió global del potencial turístic del municipi. Subirats disposa d’espai per a les rutes en bicicleta, així com també de lloguer de bicicletes i rutes guiades, així com els atractius culturals i turístics, com el Castell de Subirats, el Museu d’Esperanto de Subirats, el Centre d’Interpretació de l’Última Defensa de Barcelona, i el poble medieval de Torre-Ramona.

Juntament amb el Directori d’accés a www.turismesubirats.cat, aquest plafó suma a l’Oficina de Turisme de Subirats, i la consolida com l’espai de rebuda i aparador del què és Subirats, i el Penedès. Per tant convida a tothom que vulgui, a passar per l’estació i a viure l’experiència del que ofereix Subirats al Penedès.

Cartellera Sant Pau d'Ordal ed.