Segon concert del XVII Festival Música a les vinyes

25 Jul Segon concert del XVII Festival Música a les vinyes

La venda d’entrades per l’actuació d’Andrea Motis i Ignasi Terraza  amb l’espectacle Smile no es troben disponibles. Les entrades del concert que es farà el dissabte 27 de juliol a Torre-ramona (Subirats) s’han exhaurit. L’organització ha penjat el cartell de tot venut.

Andrea Motis, una referència del jazz català i una de les artistes més internacionals de casa nostra, actuarà a duo amb l’Ignasi Terraza, músic habitual dels diversos projectes de la trompetista i que tan bones nits ens ha fet passar al públic de Torre-ramona.

Un concert íntim davant la façana del Palau Gralla i a prop del Castell de Subirats, amb un repertori especial per l’actuació de cloenda del dissetè Festival Música a les vinyes, una caixa plena de sorpreses, amb tots els ingredients per aconseguir un somriure al públic assistent.

Després del concert es donarà pas al tradicional maridatge de cava dels cellers col·laboradors de Subirats i Préssec d’Ordal, acompanyat de coca de forner davant la Confraria del Cava Sant Sadurní. El concert i el maridatge es complementen amb la cultura a través de l’exposició de la pintora de Subirats Cathrine Bergsrud que obre les portes del nou espai artístic de la seva casa taller a Torre-ramona abans de l’inici del concert, on tindrà exposades obres seves juntament amb obra gràfica del seu Mestre, Odd Nerdrum i altres exalumnes d’ell.

L’Ajuntament de Subirats organitza el Festival Música a les vinyes i compta amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona. Enguany no s’ha pogut donar resposta a més peticions per assistir al concert atès a l’aforament limitat de l’espai de la plaça de la Torre on cada any es realitzen les actuacions musicals davant el Palau Gralla.