Retorn dels resultats del taller “Com t’agradaria que fos el Mercat del Préssec d’Ordal d’aquí uns anys”

14 Jul Retorn dels resultats del taller “Com t’agradaria que fos el Mercat del Préssec d’Ordal d’aquí uns anys”

El passat 02 de juliol l’Ajuntament de Subirats va organitzar un taller per recollir les opinions i valoracions del Mercat del Préssec d’Ordal. Es vol fomentar la participació per tal que tots aquells que participen del Mercat, com a productors, com a restauradors, cellers, o com a usuaris puguin dir-hi la seva, per tal de perfilar-ne les millores i definir com serà el Mercat d’aquí uns anys. Veure’n el cartell [+].

 

Després d’uns dies analitzant les respostes s’ha pogut posar sobre el paper ja els resultats d’aquell taller. Dels resultats en destaca la percepció d’autenticitat com a producte únic a la zona que no té altres ofertes similars; també el maridatge “Música a les vinyes” de cava amb Préssec d’Ordal va ser remarcat com a encert, així com també van aplaudir-ne la jornada d’Inauguració amb les activitats complementàries que s’organitzen aquell dia.

 

Per altra banda, es van apuntar altres temes que en els propers anys seran una oportunitat per projectar el Mercat com  un esdeveniment de referència a Catalunya, que beneficiarà més a la resta de sectors i agents turístics del municipi; el transport de les caixes de préssec per carregar-les als cotxes, la durada del propi mercat al llarg de l’estiu, així com mantenir la imatge del mercat actualitzada i integrada en el mateix entorn on se celebra, a les carpes, a les caixes etc.

 

Va ser una jornada molt profitosa que aporta moltes idees per seguir treballant pel futur d’aquest esdeveniment. Es continuarà amb el diagnòstic amb treball de camp a peu del Mercat durant aquests mesos d’estiu i a la tardor es farà un segon taller participatius per consensuar les accions de millora del Mercat del Préssec d’Ordal, els propers anys.