Els Orígens a Cellers Carol Vallès

CarolV

18 febr. Els Orígens a Cellers Carol Vallès

Per celebrar la fi del tiratge, el pròxim 25 de febrer a les 10 h a Cellers Carol Vallès us conviden a una activitat molt especial: Els Orígens. Serà un recorregut per cada una d’eines històriques del celler.

Durant el mes de Febrer s’acostuma a realitzar el tiratge. Aquest és el procés que marcarà l’inici en el llarg procés de criança dels caves, i el treball d’aquests dies és el que determinarà en gran part la qualitat dels caves que tindrem en els pròxims anys, quinquennis o dècades.

En la història de Cellers Carol Vallès, han evolucionat en l’ús de diferents eines per a la producció dels caves. Fins ara, aquestes eines històriques han estat emmagatzemades al celler, amagades dels visitants. Tanmateix, aquest any volen oferir una experiència especial i per això les exposaran al celler i us oferiran un recorregut per cada una d’elles en el que podreu observar les seves característiques.

Entre tots els assistents a l’activitat “Els Orígens” se sortejaran 5 ampolles d’oli Dòliva.

doliva

L’assistència a aquesta activitat és gratuïta. Tanmateix, es prega fer una reserva prèvia enviant un missatge al correu visites@cellerscarol.com o trucant al telèfon 629939607.


Cellers Carol Vallés

Després d’una llarga tradició en l’elaboració de cava familiar, el celler va decidir al 1996 comercialitzar el seu producte més preuat: el cava. Tot i la seva comercialització s’ha volgut mantenir la mateixa filosofia i esperit que els va veure néixer. El celler sempre ha apostat per un mètode tradicional d’elaboració en les seves ampolles, aplicant-les-hi un estricte i meticulós seguiment, des de l’inici fins el final de la seva elaboració. Des del celler s’ofereix un ampli ventall de caves on destaquen les marques Guillem Carol i Parellada Faura que de ben segur convenceran els paladars més exigents. És per això que els Cellers Carol Vallès volen convidar a tothom a degustar els seus caves per tal de fer-los particeps del seu tresor més preuat.

 [+] Cellers Carol Vallés

[+] Facebook Cellers Carol Vallès

[+] Twitter @CellersCarol

Veniu a descobrir el tiratge a Subirats, Capital de la Vinya!