El programa Divendres a Subirats

13 Jun El programa Divendres a Subirats

La passada setmana TV3 va dedicar el seu programa de tardes, Divendres, al municipi de Subirats. En les diferents emissions en directe l’espectador va poder conèixer de primera mà els atractius de Subirats: des de la vinya fins al Préssec d’Ordal.

Els escenaris de filmació van ser Sant Pau d’Ordal i Can Llopart (Els Casots) on van poder acudir veïns i veïnes de tot el municipi.

div1

A continuació us deixem els enllaços amb les diferents emissions per tal que pugueu tornar a gaudir d’aquest programa:

[+] Veure el programa de dilluns 8 de juny

[+] Veure el programa de dimarts 9 de juny

[+] Veure el programa de dimecres 10 de juny

 

div2
Des del web de la productora (El Terrat) s’ha anat explicant el dia a dia del programa a Subirats. Seguidament podreu llegir fragments extrets del web on es menciona l’espai dedicat al municipi:

Dilluns dia 8

Aquesta setmana viatgem a l’Alt Penedès, a la localitat de Subirats. Amb Espartac Peran,Màrius Serra i tot l’equip d’exteriors ens endinsem en les particularitats de la llengua i les tradicions de cadascun dels seus quinze nuclis de població. A més a més, visitem el Museu d’Esperanto de Subirats, únic a Espanya, que reuneix més de 8.000 documents i 25.000 elements relacionats amb la llengua de l’esperanto, i tastarem alguns dels millors plats de Cal Xim, un dels restaurants de cuina tradicional catalana més emblemàtic d’aquesta població.”

Dimarts dia 9

“I durant les connexions en directe amb Espartac Peran des de Subirats, coneixerem les propietats del préssec d’Ordal, una varietat que es cultiva únicament als municipis de Subirats i Avinyonet, i és un dels productes de més qualitat de la zona. Coneixem aquesta varietat amb Pep Nogué i Carme Ruscalleda i descobrirem maneres d’utilitzar els préssecs a la cuina. A continuació, amb la doctora Folch, parlem de sucs naturals que podem fer amb fruita i amb quin objectiu ens el podem prendre: energia, relax, aprimar-se, etc.”

Dimecres dia 10

“Durant les connexions en directe amb Espartac Peran des de Subirats, sabrem per què es diu que aquesta regió és la capital de la vinya. Hem preparat una classe magistral de la vinya, el cava i el vi amb un grup de nens de Subirats que ens explicaran diferents conceptes i repassarem les deu paraules clau per convertir-nos en uns experts del vi i el cava. A més, ens acompanyen Pep Poblet i Nito Figueras amb cançons molt conegudes relacionades amb el vi.”

Veniu a descobrir Subirats, Capital de la Vinya!