EL PRÉSSEC D’ORDAL TORNA A SER EL PROTAGONISTA A ALBET I NOYA DURANT ELS MESOS DE JUNY I JULIOL

09 Jun EL PRÉSSEC D’ORDAL TORNA A SER EL PROTAGONISTA A ALBET I NOYA DURANT ELS MESOS DE JUNY I JULIOL

Aquest dissabte 11 de juny serà el dia en que es donarà el tret de sortida al 11è Mercat del Préssec d’Ordal a Sant Pau d’Ordal, una cita on el préssec es converteix en el protagonista del municipi i que aplega a multitud de visitants d’arreu de Catalunya durant tots els caps de setmana de juny, juliol i agost.

L’horari del mercat és pels matins de 9h a 14h i a banda de comprar préssecs de productors locals, el visitant també podrà participar en activitats, tallers, maridatges…vinculats amb aquest producte i el territori.

En aquest context, Albet i Noya organitza enguany i arribant a la quarta edició, la 4a Ruta del Mercat del Préssec d’Ordal. Una activitat on s’uneix la gastronomia local, el préssec i els vins del celler de Subirats per tal d’oferir una proposta complerta on gaudir del millor del territori a través de tots els sentits.

L’experiència comença al propi celler, a la finca Can Vendrell de la Codina, on es coneixerà la filosofia i història del celler i els seus vins, i es farà una visita guiada per les instal·lacions. A continuació, l’activitat es desplaça a Sant Pau d’Ordal per començar l’itinerari gastronòmic que ens portarà a tres restaurants del poble (Cal Pere del Maset, Cal Saldoni i Cal Xim) per gaudir d’una tapa inèdita elaborada per cada un dels xef del restaurant on el protagonista serà el préssec maridat amb un dels nostres vins.

INFORMACIÓ:

Dies de la ruta: Juny (dissabte 18 i diumenge 26), Juliol (diumenge 03, dissabte 09 i diumenge 17)

Horari de l’activitat: 10.30h a 12.45h. Punt de trobada a les 10.30h a Albet i Noya

15€ per persona (grups limitats)

Informació i reserves: visita@albetinoya.cat / t. 93 899 48 12. Imprescindible reserva prèvia.