El Patronat de Turisme de Subirats ha acollit alumnes en pràctiques

06 Ago El Patronat de Turisme de Subirats ha acollit alumnes en pràctiques

IMG_20140731_120513

Aquest darrer mes de juliol el Patronat de Turisme de Subirats ha acollit a tres alumnes en pràctiques. El conveni de col·laboració per a la formació pràctica en centres de treball a través del Servei d’Ocupació de Catalunya ens ha fet conèixer l’Elena Guasch Via del CFO Francesc Layret de Vilafranca del Penedès, més conegut per La Fassina; la Neus Sendra Gubianes i el Amine Queriemmi, de Lavern i Gelida respectivament i que han estudiat a l’Escola Joviat de Manresa.

Tots tres han realitzat el curs de Promoció turística local i atenció al visitant. Durant les pràctiques professionals han posat en pràctica els seus coneixement adquirits de les accions formatives i d’altres feines, així com les seves ganes de treballar. Han fet possible que el Patronat pogués realitzar més accions de promoció i comunicació del municipi, així com augmentar els dies d’apertura del punt d’informació turística a  la caseta de fusta de Sant Pau d’Ordal. Entre les tasques diàries d’informació i atenció al visitant en els dos punts d’informació turística de Subirats, Lavern i Sant Pau d’Ordal respectivament, també han col·laborat en l’organització del XII Festival de Música a les vinyes, el IX Mercat del Préssec d’Ordal i el 1r Tasta Subirats al nou espai Penedès de Barcelona.

Des del Patronat de Turisme de Subirats volen agrair-los la feina ben feta, la seva professionalitat i iniciativa, i els desitgem molta sort en la seva carrera professional.