Els cellers de Subirats es sumen al moviment black friday

16 Nov Els cellers de Subirats es sumen al moviment black friday

El Black Friday va començar a Estats Units amb la idea d’inaugurar les compres nadalenques amb significants descomptes. Actualment aquesta moda s’ha estès a molts altres països, i cada cop són més els comerciants que s’afegeixen a la iniciativa.

Aquest any Carol Vallès també s’hi apunta, i t’oferim un descompte del 50% per al nostre Brunch entre vinyes, el Maridatge amb Formatges, la visita 100% Penedès i el tast de caves d’autor! Per tal de poder gaudir d’aquests descomptes, cal que feu una reserva a qualsevol d’aquestes activitats enviant un correu a visites@cellerscarol.com  durant el divendres 25 de novembre.

Una altre celler que s’ha sumat al moviment “black” és Cava Bertha, i per això aquest cap de setmana estaran de “Blackfinde”. Durant tot el cap de setmana, tothom que vingui a Cava Bertha a comprar 15 ampolles de cava gaudirà d’una cubitera de regal. Promoció especial del 10% en les compres de Nadal en tots els seus caves i altres promocions. Vine!! Ara és el moment #momentsBertha

Cubitera cava Bertha

Un any més, el celler Albet i Noya també celebra el Black Wine Friday oferint-te els seus millors Black Wines amb un 20% de descompte entre avui divendres i tot el cap de setmana. Tens temps fins el diumenge a les 23.59h. Aprofita-ho!

Tot això i més a Subirats, Capital de la Vinya!