El Mercat del Préssec d’Ordal va ser inaugurat per la Directora General de Turisme Marian Muro

20 Jun El Mercat del Préssec d’Ordal va ser inaugurat per la Directora General de Turisme Marian Muro

Inauguració del Mercat del Préssec d'Ordal 2011 (18)

Dissabte passat, una nova edició del Mercat del Préssec d’Ordal va ser inaugurada oficialment per la Directora General de Turisme de la Generalitat de Catalunya Marian Muro. Li van acompanyar l’Alcalde de Subirats Pere Pons, el Vicepresident del Patronat de Turisme de Subirats Pere Guilera i regidors del consistori subiratenc, entre ells la Regidora de Turisme Maite Catasús, així com el President de l’Associació de Productors del Préssec d’Ordal Josep Maria Olivella. La Directora General de Turisme va destacar la vocació turística del Mercat del Préssec d’Ordal per atraure visitants a Subirats i el Penedès, així com la degustació del maridatge de cava i Préssec d’Ordal “Música a Vinyes”, amb la qual són obsequiats tots els compradors del mercat i que es va introduir amb èxit l’any passat. El Mercat del Préssec d’Ordal és una iniciativa que des del 2006 es pot gaudir tots els caps de setmana dels mesos de juny, juliol i agost, de 9 a 14 hores, a la Plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal (Subirats). És organitzada pel Patronat de Turisme de Subirats amb el suport de l’Ajuntament de Subirats i la Diputació de Barcelona. A continuació teniu fotografies de la inauguració.

La inauguració del Mercat del Préssec d’Ordal també dona el tret de sortida a la 5a Temporada Gastronòmica del Préssec d’Ordal. Aquesta acció es basa en la fusió d’uns plats especials que cuinaran 19 restaurants del Penedès, a base de Préssec d’Ordal, maridat amb el vi Dolç les Timbes, elaborat per el celler Albet i Noya especialment per aquesta ocasió, i que tindrà premi per a tres parelles consumidores gaudint d’una ruta cultural al Penedès amb una visita al celler Albet i Noya més un lot de tres productes i una caixa de préssecs d’Ordal. Aquest premi es farà mitjançant un sorteig entre les persones que hagin anat a un dels restaurants i hagin degustat el plat estrella amb Préssec d’Ordal.

5a Temporada Gastronòmica del Préssec d'Ordal

Dins la difusió turística del Préssec d’Ordal, aquest producte penedesenc va ser promocionat conjuntament amb el programa “Parc a Taula” a la Fira de l’Ascensió de Granollers del 2 al 5 de juny passats.