Nova temporada del Mercat del Préssec d’Ordal a Subirats

04 maig Nova temporada del Mercat del Préssec d’Ordal a Subirats

El diumenge 09 de juny a les 11.30 hores a la Plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal, se celebrarà la inauguració del 14è Mercat del Préssec d’Ordal. [+]

Inauguració:  Venda de préssecs acabats de collir pels mateixos pagesos, productes de la terra, degustacions i venda de gelat de préssec d’Ordal i cervesa Flor d’Ordal, maridatge de préssec amb cava, taller infantil, passejada en temps de collita i rutes en bicicleta.

Organitza: l’Ajuntament de Subirats i l’Associació de Productors del Préssec d’Ordal, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Inauguració amb Santi Amigó del restaurant Cal Xim de Sant Pau d’Ordal 

Hora: a les 11.30h Lloc: Lateral Plaça Subirats

Espais del Mercat

Venda de préssec:

A càrrec dels Productors del Préssec d’Ordal. Parades productors: Ca la Marieta, Olivella Font Clara, Cal Pau Jan, Ton Font, Família Esteve Ràfols, Manel Massana i Fruita Catasús.

Hora: De 9h a 14h. Lloc: Plaça Subirats

Venda de productes artesanals:

A càrrec dels productors locals de Subirats. Parades: Melmelades Set Pots, Mel Can Mallofré, Vinyet, Melmelades de raïm, Melmelades i almivars Les Filos.

Hora: 9h a 14h. Lloc: Plaça Subirats.

Maridatge Música a les vinyes (préssec i cava)

A càrrec de l’Associació de Productors del Préssec d’Ordal i els cellers i caves de Subirats. Cellers col·laboradors: Olivé Batllori; Cava Guilera; Oliver Viticultors; Llopart; Finca Font de Juí; Canals & Casanovas; Sabaté i Coca; Eudald Massana Noya; Caves El Mas Ferrer; Fèlix Massana Ràfols; Cava Maspujadó; Cellers Carol Vallés; Covides Vinyes-Cellers.

Hora: 10h a 14h. Lloc: Lateral de la plaça Subirats

Degustació i venda de productes amb préssec:

A càrrec dels productors del Penedès. Parades: Gelat de préssec d’Ordal de Gelateria García Sirvent. Cervesa artesana Flor d’Ordal de BeerCat.

Hora: 9h a 14h. Lloc: Plaça Subirats.

Espai educatiu i infantil 

Projecte educatiu la vinya dels nens. A càrrec de l’Escola Sant Jordi de Sant Pau d’Ordal. Horari: 9h a 14h. Lloc: Plaça Subirats

Taller infantil “bosses pintades amb préssec”. A càrrec de Fem Vinya. Horari: 10h a 13h. Lloc: Plaça Subirats

Visita sostenible: tren, bicicleta elèctrica i mercat

Lloguer de bicicletes per lliure a l’estació de tren de Lavern-Subirats. A càrrec d’EnoBiCiNGPENEDÈS, pedalant entre vinyes, servei gestionat per l’empresa de serveis cicloturistics Bikemotions.

Horari: De 10 a 13 hores

Sortida: Estació de tren de Lavern. Centre de lloguer de bicicletes EnoBiCiNGPENEDÈS, pedalant entre vinyes. Preu promocional inauguració MPO: 10 euros (inclou eBike + bossa roba per comprar al Mercat)