El Festival de Música a les Vinyes viu la millor edició de la seva història

27 jul. El Festival de Música a les Vinyes viu la millor edició de la seva història

VIII Festival de Música a les Vinyes, 2n Concert

Més de 400 espectadors van gaudir dissabte passat a Torre-ramona (Subirats) d’un concert inoblidable dins el Festival de Música a les Vinyes. Per primer cop a les vuit edicions del Festival es va omplir en la seva totalitat la Plaça de la Torre. També va ser la primera vegada que s’exhaureixen les entrades un dia abans de la celebració del concert. El públic va respondre a la proposta de qualitat que significaven Maria del Mar Bonet i Manel Camp amb l’espectacle “Ben a prop”, on van fusionar mediterraneïtat de diversos autors catalans amb estàndards de jazz. Va ser una trobada irrepetible gràcies a la tessitura de la veu tan personal de la cantant i l’art d’un dels grans del piano. A l’igual que al primer concert, on van assistir més de 300 persones el dissabte anterior amb Anita Wardell, Damon Brown i Ignasi Terraza Trio, després de l’actuació va haver-hi la ja tradicional degustació de  Caves de Subirats i com a novetat el tast de Préssec d’Ordal. Aquest va tornar a ser servit en trossets directament dins la copa de cava. Aquesta combinació “Música a les Vinyes” ha agradat molt als assistents al Festival i ha estat una altra de les propostes innovadores d’aquesta edició que s’espera es vagi popularitzant amb el temps.

VIII Festival de Música a les Vinyes, 2n Concert

Des del Patronat de Turisme de Subirats s’agraeix públicament la resposta positiva del públic davant aquest nou impuls a l’esdeveniment, fonamentat en l’aposta per un cartell de gran qualitat que vol situar l’esdeveniment com un dels festivals d’estiu de petit format de referència al Penedès i Catalunya, reforçat pel magnífic escenari del recinte medieval de Torre-ramona (Subirats). Ja es treballa en l’edició de l’any vinent per continuar responent a les expectatives creades aquest any.  Mentrestant, us deixem a continuació amb un vídeo d’un fragment de l’actuació de Maria del Mar Bonet i Manel Camp i també amb fotografies del muntatge i del concert.

 El Patronat de Turisme de Subirats organitza el Festival de Música a les Vinyes amb el patrocini d’ACESA i la col.laboració de l’Ajuntament de Subirats, Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Diputació de Barcelona “Cicle d’Estiu Cultural”, Productors de Vi i Cava de Subirats, Associació de Productors del Préssec d’Ordal, Confraria del Cava de Sant Sadurní i Família Bori De Fortuny.