El diumenge 10 de maig, Subirats en Flor!

04 Mai El diumenge 10 de maig, Subirats en Flor!

Subirats en Flor 2014.

El diumenge 10 de maig se celebrarà una nova edició de Subirats en flor, la festa de la primavera per guarnir i embellir les façanes dels diferents pobles, nuclis i masies de Subirats. Com és tradicional cada diumenge després del Dia de la Mare, les famílies de Subirats poden recollir el seu lot de plantes.

Amb aquest esdeveniment festiu l’Ajuntament de Subirats vol incentivar la cura per l’embelliment del municipi i reconèixer la dedicació i interès mostrat pels subiratencs i subiratenques per la cura del paisatge típicament Penedesenc.

Aquest any es repartiran uns 750 lots de flors a les famílies de Subirats i la resta de flors seran plantades a les escoles del municipi.

Per a poder participar-hi, s’ha de portar la butlleta d’inscripció retallada i omplerta a l’estand Subirats en Flor ubicat a l’estació del tren Lavern – Subirats i els col·laboradors us faran entrega del lot de flors corresponent a cada casa. La butlleta la trobareu a la revista d’informació municipal Tot Subirats del mes de març.

L’horari per recollir el lot de flor és de 11h a 13 h del matí.

Us hi esperem! Subirats, Capital del Vinya!