El conreu de la vinya

04 set. El conreu de la vinya

La verema és, sens dubte, el moment culminant en el cicle que cada any viuen els cellers. Aquest moment tan esperat arriba quan el raïm està en el punt adequat de maduració. Durant aquest procés, que comença quan el fruit deixa el color verd inicial, incrementa la quantitat de sucres i augmenta les substàncies aromàtiques, finalitza amb la collita del raïm durant la verema.

A Subirats hi ha 22 cellers on podeu gaudir de l’art de veremar i entendre les feines que els viticultors realitzen en aquesta època de l’any. A les activitats proposades per setembre de Cava Guilera, Eudald Massana Noya i Albet i Noya afegim l’activitat de Cava Llopart.

 
IMG_9944

El dissabte 13 de setembre a Cava Llopart obren el celler per anar a collir i premsar el raïm per després seguir el procés de vinificació. L’activitat inclou un itinerari per la cava i esmorzar maridat amb vins i caves. [+]

Vine a Subirats! No hi ha un lloc millor per gaudir la verema! 22 cellers oberts per a tu! Fes la teva reserva i visita’ns!