El Castell de Subirats rep visitants atrets per l’enoturisme en espais singulars

22 Des El Castell de Subirats rep visitants atrets per l’enoturisme en espais singulars

En el marc dels 1100 anys de la primera data documentada del Castell de Subirats (917-2017), al llarg d’aquest any 2017, s’han programat visites guiades al castell maridades amb una degustació d’una copa de vi o de cava en finalitzar la visita.

En l’activitat Castell i Vi, que uneix història i tast, han participat tretze cellers de Subirats. Les referències que els visitants han pogut tastar han sigut tres vins i deu caves, productes de qualitat que s’han ofert en acabar la visita guiada a la sala del mil·liari. Els cellers participants han sigut: Fèlix Massana Ràfols, El Mas Ferrer, Cava Guilera, Olivé Batllori, Oliver Viticultors, Sumarroca, Albet i Noya, Castellroig, Llopart, Esteve i Gibert, Eudald Massana Noya, Cellers Carol Vallès, i finalment Canals i Casanovas.

En aquesta experiència es podia combinar la història i els canvis que el municipi ha sofert fins a esdevenir el municipi que coneixem, amb un tats de vi o de cava en el marc d’un paisatge i unes visites impressionants.
Des de Turisme Subirats cal dir que la valoració de l’experiència és molt positiva per l’acollida que ha tingut i agraïm la col·laboració dels cellers participants.