Dos cellers de Subirats premiats al Mundus Vini BioFach 2014

15 febr. Dos cellers de Subirats premiats al Mundus Vini BioFach 2014

A la cinquena edició del prestigiós concurs internacional Mundus Vini BioFach 2014, dos cellers de Subirats han estat guardonats: Albet i Noya i Llopart. Aquest certamen l’organitza l’acadèmia alemanya Mundus Vini en el marc de l’espectacular fira de productes ecològics BioFach. Anualment es celebra a Nuremberg i s’encamina a promoure els vins ecològics de qualitat i la seva comercialització. Esdevé així any rere any un referent mundial del sector del vi ecològic, ja que es dóna a conèixer a través de la mateixa fira i de les publicacions de la reconeguda editorial Meininger.

Mundus Vini Landkarte

Quant als premiats de Subirats, Albet i Noya, celler proper a Sant Pau d’Ordal, ha estat guardonat amb 3 medalles d’Or pels vins següents:

Reserva Martí 2007, un complex i sofisticat vi negre, ben estructurat en boca.

La Milana 2009, un vi de finca ben expressiu i harmònic.

Lignum Negre 2011, un producte desenfadat i madur.ain


D’altra banda, Llopart ha rebut la medalla d’Or al vi blanc ecològic Llopart Vitis 2012. Es tracta d’un vi blanc ecològic procedent de les vinyes del Clos del Rocallís i del Clos dels Costers de l’Heretat Llopart. S’elabora amb les varietats de Xarel.lo 60%, Subirat Parent 30% i Muscat 10%. És un producte inspirat en les cabanes de pedra seca de l’Heretat de Can Llopart, tal i com evoca la seva etiqueta.Vitis


En aquesta darrera edició de Mundus Vini BioFach 2014, es van valorar més de 600 vins ecològics, segons categoria, procedència, qualitat i d’altres característiques, per poder guardonar només els millors vins amb les medalles d’Or Superior, Or i Plata. Es van atorgar un total de 6 medalles d’Or Superior, 118 medalles d’Or i 123 de Plata.

El certamen es va celebrar el passat 10 i 11 de desembre on un jurat professional format per 50 membres, integrat per enòlegs, productors, distribuïdors, sumillers i periodistes procedents de 15 països diferents varen degustar els vins per fer-ne la conseqüent valoració.

Des de Subirats, Capital de la Vinya, felicitem els dos cellers per aconseguir tan bones valoracions i premis prestigiosos en el concurs internacional Mundus Vini BioFach!

[+] Albet i Noya  ‎

[+] Cava Llopart

[+] Mundus Vini BioFach