Dissabte 09 de maig, visita als jardins de Casa Ravella

04 Mai Dissabte 09 de maig, visita als jardins de Casa Ravella

Casa Ravella

El Patronat de Turisme de Subirats organitza una visita als jardins de Casa Ravella d’Ordal el dissabte 09 de maig aprofitant la celebració de la Festa de la primavera a Subirats. La iniciativa permet que les persones puguin visitar un dels jardins més bonics del Penedès. Els visitants participaran en un joc de pistes tot passejant per la zona del jardi dissenyats per l’enginyer i paisatgista francès Jean Claude Nicolas Forestier (1861 – 1930), un dels millors paisatgistes internacionals de la seva època que introduí el concepte de jardins mediterranis a la ciutat de Barcelona amb motiu de l’organització de l’Exposició Internacional del 1929. En acabar el joc de pistes es servirà un esmorzar amb vi i cava de Casa Ravella.

Sortida a peu del Pago a les 10h direcció a Casa Ravella per descobrir un dels indrets més bonics de Subirats, arbres, rosers, paisatge, en acabar el joc de pistes, esmorzar davant la façana de la mansió senyorial d’estil neoclassic Can Ravella maridat amb productes de Casa Ravella, després passarem pel punt de venda propi que Casa Ravella té en un antic celler al costat de l’antiga serradora d’Ordal, datada del 1900 a la N-340 a recollir un obsequi i agafarem la ruta vitivinícola 4 per tornar al lloc d’inici tot contemplant la Font del Safareig de la Capella amb la Verge de Lurdes datada l’any 1911 i la capella de “Sant Sebastià d’Ordal” d’estil barroc i datada del 1414. La ruta transcorre per bosc mediterrani, vinyes, preseguers i barraques de pedra seca, durant el recorregut el guia Marc Santiago farà una demostració del sòl d’una vinya. Preu especial de 12 euros (inclou: guia,visita jardí de Casa Ravella, joc de pistes, esmorzar, degustació de vi i cava Casa Ravella i obsequi)

Amb aquesta ruta especial, l’Oficina de Turisme de Subirats amplia les activitats pel cap de setmana de la Festa de la Primavera. Més informació i reserves al teléfon 93 899 34 99 i info@turismesubirats.cat.