El Castell de Subirats

El Castell de Subirats

Ressenya

El Castell de Subirats és un esplèndid mirador sobre el Penedès i les muntanyes de Montserrat.

Fou un dels primers castells construïts a inicis dels segle X quan Sunyer, comte de Barcelona, inicià la conquesta del Penedès als sarraïns. El castell de frontera, amb una imponent torre de 19 metres d’alçada i l’església romànica de Sant Pere del Castell, avui Santuari de la Mare de Déu de la Font Santa, són el testimoni de les històries que s’amaguen fins que la fortificació pervisqué, acabada la Guerra dels Segadors (s. XVII).

Horari de visita

Per visitar el Castell de Subirats cal concertar dia i hora a l’Oficina de Turisme de Subirats. Visites amb 48 hores d’antelació.

Reserves al telèfon 93 899 34 99 – info@turismesubirats.cat. Preu tarifa normal 3€, a disposició altres modalitats d’entrada, i tarifes reduïdes per a col·lectius amb descompte.

A continuació, podeu consultar el calendari: Calendari de les activitats al Castell de Subirats (917 – 2017).

Serveis

– Visites guiades a les 10:30h i a les 12:00h. Les visites guiades inclouen itinerari complet per tots els elements patrimonials: mirador, Santuari de la Mare de Déu de la Font Santa, recinte del castell, exposició i Sala del Mil·liari.
– Visites guiades en altres horaris amb reserva prèvia
– Visites per lliure al mirador i al recinte del castell, amb plafons interpretatius
– Lavabos
– Aparcament públic
– Idiomes atenció al públic: Català, Castellà i Anglès

Preus

Tarifa general: Visita guiada 4 €.

Tarifa reduïda: Col·lectius amb preu reduït visita guiada: families nombroses, families monoparentals, grups a partir de 15 persones, carnet jove, persones jubilades i persones en situació d’atur, 3 €. Menors de 12 anys acompanyats d’un adult.

Com arribar-hi

El Castell de Subirats està a prop del nucli de Els Casots, on també s’hi troba el Restaurant Mirador de les Caves, Cava Llopart i Caves Olivé Batllori.

Per l’AP7, sortida 27, Els Casots, Subirats. Fins la cruïlla de Els Casots, direcció Castell de Subirats.

Per N-340, Ctra. BP-2427 Fins la cruïlla de Els Casots, direcció Castell de Subirats.

Descarrega’t el fulletó