Dia Mundial del Turisme

27 set. Dia Mundial del Turisme

Avui divendres 27 de setembre, celebrem el Dia Mundial del Turisme al món. Segons dades del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya “A Catalunya, el sector turístic suposa el 12% del PIB i el 14% de l’ocupació. No hi ha cap altre sector industrial que representi tant com el turisme, un dels principals motors econòmics del nostre país.”

Per aquest motiu, la Generalitat de Catalunya explica que compta amb dues eines destacades, el Pla estratègic de Turisme i el Pla de màrqueting turístic de Catalunya 2018-2022, que marquen els reptes per als propers anys així com l’estratègia i accions per a la promoció turística de Catalunya a l’exterior.

Segons Turisme de la Generalitat de Catalunya un dels punts clau a tenir en compte és el coneixement i, per aquest motiu, aprofiten aquesta data especial per compartir l’extracte d’un complet informe que han elaborat a partir de les dades de les seves oficines de promoció turística a l’exterior. Aquest extracte és una pinzellada del que es pot trobar a la nova publicació que recull les principals dades i l’estructura dels diferents mercats emissors, així com el comportament i les tendències de la seva demanda. Hi trobaràs informació per definir i millorar la teva estratègia comercial als diferents mercats emissors.

Compartim aquesta informació de Turisme de la Generalitat de Catalunya perquè creiem que és molt interessant, des de Turisme Subirats contribuïm també a fer créixer la nostra destinació cap a un turisme més sostenible, més responsable i de major qualitat.

Podeu consultar el resum del Pla Estratègic en aquest enllaç i el document complet del Pla Estratègic en aquest altre enllaç

Podeu també consultar una explicació sintètica del Pla de màrqueting turístic de Catalunya 2018-2022 i el resum executiu del Pla de màrqueting turístic de Catalunya 2018-2022