Benvinguda

Benvinguts a Subirats!

Subirats té poc més de 3000 habitants, és el municipi més extens de l’Alt Penedès i compren quinze nuclis. Som a la capital de la vinya, oasis de tranquil•litat amb un paisatge espectacular a 40 minuts de Barcelona i 30 minuts del mar Mediterrani, en plena zona de vinyes és el municipi més extens del Penedès i el que té més superfície dedicada al cultiu de la vinya, trenta-quatre quilometres quadrats, per això li diuen la capital de la vinya, però no es tracta d’un monocultiu, ja que els pagesos de la zona també es dediquen a la resta de conreus, entre els quals destaca un per la seva excel•lència: el préssec d’Ordal.

En aquest web hi trobareu tota la informació necessària per a fer de la vostra visita a Subirats una experiència rodona. Aquí podeu reserar activitats i visites en família, amb amics o en parella. Planificar una escapada de cap de setmana per no perdre cap atractiu del municipi. Vine a passejar per les vinyes en bicicletes elèctriques, realitza una visita guiada al Castell de Subirats, gaudeix de la millor música de jazz en un entorn únic i singular o visita el Mercat del Préssec d’Ordal.

Subirats és molt més que una destinació enoturística, també és l’indret ideal per a gaudir de la bona gastronomia, l’esport, la cultura i les tradicions locals. O encara millor: tot alhora.

Viu Subirats i descobreix la capital de la vinya!