Descobreix l’origen. Nova experiència gastronòmica a Albet i Noya

11 Mar Descobreix l’origen. Nova experiència gastronòmica a Albet i Noya

El celler Albet i Noya i el restaurant Cal Pere del Maset ofereixen una exclusiva visita amb el millor de cada casa. Els visitants podran conèixer i tastar els vins més emblemàtics in situ dins el celler i gaudir del menú degustació d’un dels restaurants més avantguardistes del Penedès. Combinar els millors vins amb la millor gastronomia i brindar una experiència enoturística de primer nivell. Això és el que s’han proposat el celler Albet i Noya i el restaurant Cal Pere del Maset, tots dos ubicats al nucli de Sant Pau d’Ordal, a Subirats.

Descobreix l’Origen ofereix al visitant un recorregut pels diferents espais del celler amb un tast in situ dels vins allà on neixen. La sala de botes, la cava antiga o la zona dels ous de ciment són alguns dels recons que amaguen històries i vins emblemàtics creats per Josep Maria Albet i Noya.

Albet i Noya
Un tast molt especial que culmina amb un dinar de menú degustació al restaurant Cal Pere del Maset i on es podran seguir coneixent i tastant els vins d’Albet i Noya maridats amb les creacions del jove xef Pere Massana. Entre els plats seleccionats pel cuiner no hi faltaran les tradicionals escarxofes farcides amb ceps i foie, que s’acompanyaran amb el vi Lignum Blanc, o el Cabrit al romaní amb parmantier de patata, maridat amb el vi negre Ocell de Foc 2013, entre d’altres.

Cal Pere del Maset

Aquesta nova visita està disponible de dimarts a diumenge i té un cost de 65 euros. Inclou la visita al celler Albet i Noya, el dinar a Cal Pere del Maset i el tast de 8 vins de gamma alta del celler.

Albet i Noya & Cal Pere del Maset

Amb prop de 40 anys d’història, Albet i Noya és un celler pioner en agricultura ecològica. Actualment, produeix més d’un milió d’ampolles de vi ecològic que distribueix a més de 30 països arreu del món. Un acurat treball a la vinya i l’aposta per l’experimentació i els vins de qualitat ha estat emblema de la marca des dels seus inicis.
Per la seva banda,Cal Pere del Maset és un històric restaurant de Sant Pau d’Ordal fundat el 1969. Des de fa dos anys, Pere Massana (3a generació a la cuina) ha agafat el timó del restaurant i ha aportat un toc creatiu als plats de sempre sense perdre la tradició que ha donat renom al local de Subirats al llarg de tot aquest temps.

Vine a tastar un troç de Subirats, Capita de la Vinya!