Cursa de Muntanya El Salt del Llop – Sant Silvestre

23 Des Cursa de Muntanya El Salt del Llop – Sant Silvestre

Dilluns, 26 de desembre, dia de Sant Esteve, tindrà lloc una nova edició de la Sant Silvestre de Muntanya del Penedès que arrencarà a Torre-ramona i continuarà pels volts del Castell de Subirats. Cursa festiva nadalenca, apta per competir per aquells que ho volen o per gaudir d’un trot al teu ritme o caminant.

La matinal començarà amb una MINI-CURSA, a les 10 h, per als més petits (fins a 8 anys). Amb una distància de 500 metres pels nens i nenes que vulguin participar i que podran inscriure’s allà mateix i poc abans de la cursa (el cost del dorsal serà d’1 €).

A les 10.30 h, serà el torn de la Cursa i Caminada. Amb una distància de 10 km aproximats, un curiós recorregut ens convidarà a conèixer nous indrets amagats de casa nostra, tot corrent o caminant. D’aquesta edició, en destaca l’imponent Castell de Subirats, de 1099 anys d’antiguitat, però hi haurà altres llocs de pas ben bonics!

Una gran troballa per a tots els sentits que podràs viure si t’inscrius a través de la plataforma www.xipwin.cat i participant de la cursa. La inscripció té un cost de 4 € (fins al dia 25) i en cas de fer-la presencial, el mateix dia, seran 5 €.

Hi haurà dos punts d’avituallament, un a la meitat i un altre al final, on es lliuraran els premis de les diferents categories i es farà un pica-pica per tothom. També disposem d’una zona habilitada per aparcar vehicles. Recordeu que Torre-Ramona és un petit nucli que pertany a Subirats i que es troba en la carretera comarcal que uneix Sant Sadurní d’Anoia amb Gelida.

Llop
Anima’t a sumar una Sant Silvestre única, que cada any et mostra un nou terreny i de les primeres en Muntanya al territori català. Aquesta cursa està organitzada pel Club Esportiu Penedès.

[+] Club Esportiu Penedès

Veniu a fer esport a Subirats, Capital de la Vinya!