Concurs: Vídeo promocional de Subirats, Capital de la Vinya

16 Mai Concurs: Vídeo promocional de Subirats, Capital de la Vinya

Des del Patronat de Turisme de Subirats es cercava un vídeo que mostrés la bellesa i el caràcter de Subirats. Per això, varem presentar el concurs Vídeo Promocional  “Subirats, Capital de la Vinya”. Cal esmentar, que el jurat ha trobat que els vídeos no han reflectit l’objectiu que es demanava en la segona clàusula de les bases, i per això, el veredicte és: declarar desert el premi.

Val a dir que tots els participants, al concurs, han fet un treball excepcional, i des del Patronat de Turisme de Subirats els hi donem les gràcies per la seva dedicació i entrega. El vídeo, però, havia de representar el municipi i promocionar les excel.lències de Subirats com a destinació turística de qualitat, és aquí, on el jurat ha determinat que falten llocs emblemàtics i atractius turístics, i que cap dels participants ha assolit l’objectiu que es detallava.

Informen als participants que podeu passar a recollir els treballs, a partir del 25 de maig fins el 31 de juliol, a l’Estació Vitivinícola de Subirats (estació RENFE Lavern-Subirats) en horari de dimarts a divendres, de 10h a 13h.

Per a consultar les condicions del concurs, podeu veure les bases a continuació: Concurs Vídeo Subirats Capital de la Vinya